Ваше име (обавезно)

  Ваша е-пошта (обавезно)

  Предмет

  Ваша порука

  РАДНО ВРЕМЕ
  Директор: 800 – 1500
  Секретар: 800 – 1500
  Рачуноводство: 800 – 1500

  Адреса: Багрданска 7, 35000 Јагодина
  Директор: 035/251-327,
  факс: 035/251-327
  Централа: 035/251-328; 035/251-329
  Секретар: локал 103
  Рачуноводство: локал 104
  Наставничка канцеларија: локал 106
  E-пошта: direktor@tesla-jagodina.edu.rs
  Сајт: www.tesla-jagodina.edu.rs