Почетак нове школске године

0
1133

Поштовани ученици и родитељи обавештавамо вас о неким важним детаљима за нову школску 2021/22. годину.

  1. Наша школа ради по другом моделу (комбиновани) – комбиновани модел је сличан прошлогодишњем за ученике средњих школа што би значило да би један дан радили онлајн, а други дан имали непосредну наставу. Разлика у односу на прошлогодишњи модел за средње школе је да се та смена врши на дневном нивоу, а претходне године је било на недељном нивоу. Уколико се предмет дели на групе (лабораторијске вежбе, рачунарске вежбе, блок настава…) и то је представљено у распореду тада сви ученици из тих група долазе на наставу без обзира да ли је њихов дан за онлајн наставу или не. Важно је само да не буде комплетно одељење у једној учионици. За више детаља обратити се разредним старешинама.
  2. Првог септембра у школу долази прва група ученика из сваког одељења, осим ученика првог разреда који долазе сви, због упознавања са разредним старешином и због поделе на групе.
  3. Настава за први и други разред почиње од 8 сати, а за трећи и четврти од 14 сати.
  4. Обавезно је ношење маски.
  5. Групе имају непосредну наставу у школи на следећи начин:

Прва група: прве недеље- понедељак, среда, петак  друге недеље- уторак, четвртак…

Друга група: прве недеље- уторак, четвртак   друге недеље- понедељак, среда, петак…

6. Рад у школи ће бити двосменски и ученици ће недељно мењати смену. Једне недеље су у преподневној смени, а следеће недеље у поподневној смени.

7. Часови ће трајати 45 минута.