ШКОЛА WEB-A

Већ две године у нашој школи успешно ради Web секција. Секција се бави израдом интернет сајтова, сигурносним питањима на серверима и сајтовима и администрирањем сајта www.tinejdzer.com . На секцији се учe HTML, CSS, JavaScript, PHP. У школи је захваљујући донацији омогућено постављење радова на Web сервер. Секција се одржава сваког другог уторка пре часова када су трећи и четврти разред у послеподневној смени. Секцију воде наставници Славољуб Бракус и Зоран Миљковић.


ЕКОЛОШКИ СВЕСНИ

Трудимо се да покренемо размишљања о здравом начину живота. Шта значи живети квалитетно, корисно употребити своје слободно време и бити заинтересован за ЕКОЛОГИЈУ? Одговор добијамо од ђака из анкете. Обележавамо значајне датуме, нпр. 16. октобар – Дан здраве хране. Презентација у холу школе уз конзумацију исте и делење флајера. Вршњачка едукација: Репродуктивно здравље младих.


НОВИНАРСКА СЕКЦИЈА

У нашој новинарској секцији ученици се, пре свега, добро забављају, а затим и уживају у истраживачком раду. Позивамо све који желе да науче нешто више о жанровима у новинарству или да покажу своју креативност , да нам се придруже и постану чланови наше секције. Секцију води проф. Бојана Весковић.
Багрдански пут 7, 35000 Јагодина, Србија

035 251-327 (Директор)

direktor@tesla-jagodina.edu.rs