Контакт


ЕГШ „Никола Тесла“
Багрдански пут 7, 35000 Јагодина
телефон: +381 35 25 13 29
е-mail : direktor@tesla-jagodina.edu.rs

    Ваше име (обавезно)

    Ваша е-пошта (обавезно)

    Предмет

    Ваша порука